Ben jij een gecharmeerd van Cool Water van Davidoff dan moet je echt deze parfum van Eight&Bob eens komen ruiken want dan ben je echt verkocht.... ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

De gehele Skinovage lijn wordt vernieuwd, daardoor geven wij 20% korting op de gehele lijn zolang de voorraad strekt. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Tot wanneer is dat? Ik heb 12 maart een afspraak

4 dagen geleden

1 Reply

Avatar

Lisa Mickers - Hilders

4 dagen geleden   ·  1

1 Reply

Avatar

Comment on Facebook

Waarom ACTIVE NIGHT FLUID?
De krachtige werkstoffen van de zwarte alg en van de truffel activeren vooral `s nachts tijdens de regeneratiefase: het energielevel van de cellen. De beschadigingen van het dagelijkse leven worden bestreden en voortekenen van huidveroudering wordt tegengegaan. Babor is marktleider op het gebied van de fluids.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Waarom supplementen nemen?

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De SKIN Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediƫnten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt. SKIN Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beauty Supps Consultant naar het juiste advies.

Meer info:http://blitz-skincare.nl/specialicaties/beautysupps/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Voordelen van sportmassage

Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet.

Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.

Wij hebben voor a.s. donderdag nog een plekje vrij dus reserveer snel....

blitzwellness.nl/massages/massage-bij-blitz-wellness/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook