Acne behandelen in Haarlem

Heeft u last van acne en wilt u uw acne professioneel in een salon laten behandelen in Haarlem of omgeving? Blitz Skincare heeft veel ervaring in de behandeling tegen acne. Acne is een huidaandoening die veel jongeren in de puberteit krijgen. Het is een aandoening aan de talgklieren op het lichaam. Veelal uit dit zich als puistjes en pukkels op het gezicht, maar ook op de rug en andere delen op het bovenlichaam. Meestal verdwijnt dit voor het 25e jaar, maar heeft u er na uw 25e nog steeds last van of wilt u vroegtijdig de acne verhelpen? U bent van harte welkom in schoonheidssalon Blitz Skincare. Via onze website kunt u direct een afspraak maken of eerst makkelijk en snel uw vraag stellen via de daarvoor bedoelde button.

Over Blitz Skincare

Blitz Skincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in Heemstede. Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over de juiste kennis en kunde, de nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige ingrediënten en persoonlijke aandacht. Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops.

Bij Blitz Skincare doen we er alles aan om uw huidproblemen op te lossen. Onze schoonheidsspecialistes worden up-to-date gehouden met opleidingen en cursussen gericht op ieders specialisme. Wij kunnen u zo het beste op het gebied van acne behandelen aanbieden. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Uw huid is ons visitekaartje. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij ons altijd voorop.

Huidbehandelingen bij Blitz Skincare

Op het gebied van huidverbetering gaan wij net een stapje verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Door onze ruime kennis en breed aanbod aan behandelingen hebben wij voor ieder huidprobleem een oplossing. Naast een behandeling tegen acne kunt u ook bij ons terecht voor verschillende behandelmogelijkheden voor problemen als:

  • Couperose
  • Anti-aging
  • Littekens
  • Rosacea
  • Rokershuid

Wij werken op een professioneel huidverbeteringsniveau, dus u kunt gerust door ons uw acne laten behandelen nabij Haarlem. Maar naast huid verbeterende behandelingen kunt u bij Blitz Skincare ook terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen. Hierbij staat ontspanning centraal en wordt de nadruk gelegd op het verwengevoel.Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Blitz Skincare in Heemstede.

In ons huidadviescentrum kunnen wij uw huid eerst goed bekijken en kunt u terecht met al uw vragen over uw huidprobleem. Wij maken graag tijd vrij om al uw vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden. Wilt u dat wij op een vast tijdstip tijd voor u vrijmaken? Dan kunt u het beste een afspraak voor een intakegesprek maken. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen of door op onze website online een afspraak te maken.

Acne laten behandelen

Kiest u voor een behandeling tegen acne? Laat dan uw acne behandelen nabij Haarlem in onze schoonheidssalon in Heemstede.Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars.
Klik op de button om een afspraak te maken. U kunt ook uw eventuele vraag stellen en daarvoor contact met ons opnemen.

Contact Opnemen