Behandeling tegen couperose

Heb je last van couperose of heb je een vermoeden dat je last hebt van deze ‘huidaandoening’? Wij begrijpen dat je dat vervelend vindt en daarom helpen wij je graag met een behandeling tegen couperose. De behandeling van couperose is nodig als je er vanaf wilt, want couperose verdwijnt helaas niet vanzelf. In onze professionele salon Blitz Skincare kunt je terecht voor de behandeling van couperose. Op het gebied van huidverbetering gaan wij net een stapje verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Door onze ruime kennis en brede aanbod aan behandelingen hebben wij voor ieder huidprobleem een oplossing. Lees verder en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

Heb ik last van couperose?

Couperose is een ‘huidaandoening’ die ontstaat door een genetische vaatzwakte. Doordat de vaatwanden degenereren, blijven de vaatjes open staan en worden ze zichtbaar aan het huidoppervlak. De plaatsen waar dit vaak voorkomt, zijn vooral de neus, wangen en het voorhoofd. Omdat het bloed in deze vaatjes achterblijft, zijn en blijven deze vaatjes zichtbaar als rode lijntjes vlak onder het huidoppervlak. Soms kun je zelfs rode vlekken in je gezicht krijgen. Hoewel couperose totaal ongevaarlijk is, worden de bloedvaatjes of spinadertjes vaak als storend ervaren. Couperose verdwijnt niet vanzelf, maar kan behandeld worden.

Wilt je meer informatie over couperose en de behandeling hiervan? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.

Advies na de behandeling

Wanneer u kiest voor een behandeling tegen couperose raden wij u aan om op de dag van behandeling tot 5 dagen na de behandeling niet:

  • te sporten of zware inspanning te leveren;
  • de huid te stomen;
  • naar de sauna te gaan;
  • alcohol te nuttigen.

Blitz Skincare

Blitz Skincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in Heemstede. Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over kennis, kunde, nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige ingrediënten en persoonlijke aandacht. Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops.

Bij Blitz Skincare doen we er alles aan om uw huidproblemen op te lossen. Onze schoonheidsspecialistes worden up-to-date gehouden met opleidingen en cursussen gericht op ieders specialisme. Wij kunnen u zo het beste op het gebied van couperose behandelen aanbieden. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Uw huid is ons visitekaartje. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij ons altijd voorop.

Behandeling couperose

Kies je voor een behandeling tegen couperose? In onze schoonheidssalon in Heemstede kun je rekenen op een professionele behandeling van couperose. Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars.

Klik op de button om een afspraak te maken. Je kunt ook een eventuele vraag stellen en daarvoor contact met ons opnemen. Wij hopen dat we je snel mogen begroeten bij Blitz Skincare in Heemstede.

Contact Opnemen