Behandeling tegen littekens

Heeft u veel littekens op uw gezicht als gevolg van puistjes en wondjes? En wilt nu eens voorgoed wat aan uw littekens laten doen en er vanaf zijn? Dat kan dankzij onze behandeling tegen littekens. Blitz Skincare biedt u een gezichtsbehandeling littekens om uw littekens te behandelen en op den duur te verwijderen. Wij doen dit in onze professionele schoonheidssalon in Heemstede. Van maandag tot en met zaterdag kunt u in onze schoonheidssalon terecht. U kunt makkelijk online direct een afspraak maken of via onze website eerst uw vragen stellen. Onze specialistes proberen uw vragen dan zo goed mogelijk te beantwoorden.

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot de behandeling tegen littekens. Vul het formulier op onze website in voor een geheel vrijblijvend consult.

Effectief(acne) littekens behandelen

Uiteindelijk wil iedereen een gave en gezonde huid zonder oneffenheden. Wanneer u last hebt van acne kunt u dat eerst bij ons laten behandelen middels een acne behandeling. Nadat de acne effectief behandeld is en gedurende enige tijd onder controle is, blijven vaak de littekens zichtbaar. Uiteraard wilt u hier ook nog vanaf. Wij hebben hier verschillende doeltreffende behandelingen voor. Eerst moeten wij aan de hand van de ernst en diepte van de littekens bepalen welke behandeling het meest gewenste resultaat zal opleveren. Naast dermaroller- en dermapen-behandelingen hebben wij ook met professionele peelings zeer goede resultaten geboekt.

Maar hoe ontstaat zo’n litteken? Om te begrijpen hoe een litteken ontstaat, is het belangrijk te weten hoe het verloop van wondgenezing plaatsvind. Een wond geneest in drie fasen. De ontstekingsfase duurt gemiddeld één tot vier dagen vanaf het ontstaan van de wond. Gedurende deze tijd gaat het lichaam de wond reinigen start de eigenlijke wondgenezing waarbij littekenweefsel wordt aangemaakt. Het herstel duurt van de vierde tot de eenentwintigste dag. De bloedvaatjes, collagene vezels, lymfevaatjes en zenuwen gaan zich in deze fase herstellen. De rijpingsfase begint de eenentwintigste dag en kan wel tot een jaar (of langer) duren. De uiteindelijk gekozen behandelmethode is afhankelijk van de ernst van de littekenvorming.

Gezichtsbehandeling littekens

Als huid-therapeutisch instituut behandelen wij huidproblemen zoals littekens met een gezichtsbehandeling wanneer dezeontstaan zijn door:

  • acne
  • puistjes
  • grove huid

Verschillende soorten methodes waarmee wij succesvol littekens behandelen en littekens verwijderen zijn onderstaande methodes:

  • Dermapen
  • Peelings
  • Dermaroller
  • Medische camouflage

Neem contact op

Wilt u graag een behandeling tegen littekens? Blitz Skincare helpt u graag om uw littekens te verwijderen op een professionele en huidvriendelijke manier. In ons huidadviescentrum kunnen wij de littekens eerst goed bekijken en kunt u terecht met al uw vragen. Wij maken graag tijd vrij om al uw vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden.

Indien u liever op een vast moment met één van onze specialistes in gesprek gaat, kunt u het beste een afspraak maken voor een intakegesprek. Wilt u snel antwoord op uw vragen? Dan kunt u makkelijk uw vraag op onze website stellen via het contactformulier. Schroom in ieder geval niet om contact op te nemen voor informatie over littekens behandelen of voor het maken van een afspraak. We helpen u graag met een gezichtsbehandeling littekens!

Contact Opnemen