Al onze behandelingen


Anti-aging

Anti-aging of huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag.

Acne

Acne is een huidaandoening die veel jongeren in de puberteit krijgen. Acne is een aandoening aan de talgklieren op het lichaam.

Couperose

Couperose is een “huidaandoening” die ontstaat door een genetische vaatzwakte. Doordat de vaatwanden degenereren blijven de vaatjes open staan en worden zichtbaar aan het huidoppervlak.

Rimpels/lijntjes

Anti-aging is niet alleen anti-rimpel maar gaat over de gehele gezichtsstructuur en gaat zelfs nog een stapje verder.

Rosacea

Vaak heb je alles al geprobeerd maar niets werkt echt! Veelal begint het met een onschuldige roodheid maar verergert naarmate je niet het juiste advies en behandeling krijgt.

Littekens

In ons huidadviescentrum kunnen wij de littekens eerst goed bekijken en kunt u terecht met al je vragen. Wij maken graag tijd vrij om al jouw vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden

Rokershuid

Wij hoeven niemand meer uit te leggen dat roken ongezond is! Bewezen is dat stoffen in tabaksrook een vernauwend effect op de bloedvaten in de huid hebben.

Gezichtsbehandelingen

In ons instituut streven wij ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaan onze specialisten een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste!

Gezichtsbehandelingen mannen

Natuurlijk willen mannen net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben!

Collageen booster

De collageen-booster is als stand alone behandeling te boeken, maar zeker ook een aanvulling op uw gezichtsbehandeling.

Micro-needling

Micro-needling doen wij met de dermaroller de dermapen en met de Genosys micro-needling roller. Dit zijn verschillende methodes die wij nadat wij het huidprobleem hebben gelokaliseerd desgewenst kunnen toepassen.

Peelings

Een peeling is een uitstekende methode om uw huid te verbeteren. De oneffenheden aan uw huid verdwijnen doordat er een dun laagje van de opperhuid wordt verwijderd.

Cryo behandelingen

Een cryo behandeling is een behandeling waarbij de huid in zeer korte tijd enorm word afgekoeld met als doel een bepaald effect te bewerkstelligen in het huidbeeld.

Biopeeling

De neoderma biopeeling is de sterkste natuurlijke peeling , voor huidproblemen maar zeker ook voor huidverjonging.

Kennismakingsbehandeling

Voor iedereen die onze schoonheidssalon nog nooit bezocht heeft bieden wij een speciale kennismakingsbehandeling aan.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is één van onze top behandelingen omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Microdermabrasie geeft namelijk al na één behandeling resultaat.

T-away

Een mooie huid is niet altijd vanzelfsprekend. Het is dus heel normaal dat u zich stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam.

TDA gezichtsbehandeling

TDA is een gezichtsbehandeling waarbij een jetstream van zuurstof de gepatenteerde werkstoffen naar de diepere huidlaag transporteert zonder de huid aan te raken. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

Lymfedrainage

De lymfedrainage is een manuele, ontspannende, stimulerende behandelingsmethode die werkt op de lymfebanen.

Massages

Je kunt een voorkeur hebben voor een stevige behandeling of juist een rustige ontspannende massage. Bij sommige massages worden geurende oliën gebruikt (Ayurveda en Lomi Lomi) of wordt er gemasseerd met hot stones of stempels.

Floaten

Wie ooit in de Dode Zee heeft gezwommen, heeft het al ervaren. In zout water blijft uw lichaam drijven. Heerlijk ontspannen en schijnbaar gewichtloos. Met floaten in uw eigen floatroom gaat het nog een stap verder.

Zonnen

De laatste jaren is de bewustwording over zonnen toegenomen. Steeds meer mensen smeren zich met een hoge zon beschermingsfactor in. Veilig zonnen is echt iets van deze tijd.

La Colline

La Colline is het resultaat van de unieke combinatie van de Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering. Bijna alle producten bevatten het gepatenteerde CMA-ge Complex dat de stofwisseling in de cel activeert.

Huid advies centrum

Heeft u een huidprobleem waarmee u overal bent geweest maar zonder succes? Heeft u na al de acné behandelingen nog steeds last van acné of heeft u nog steeds zichtbare littekens na uw acne behandelingen.

Beautysupps

Beautysupps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.