Bindweefselmassage de natuurlijke facelift

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en litteken behandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. Met speciale technieken wordt invloed uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken,vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Wat doet bindweefselmassage voor je huid?

  •  Verbetering van de huidconditie
  •  Stimulering van de doorbloeding van de huid
  •  Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  •  Verbetering van de opname van werkstoffen
  •  Nieuwe aanmaak van collageen
  •  Bevordering van de celdeling
  •  Verbetering van de huidstructuur
  •  Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  •  Positieve invloed op de huidweerstand

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeleren de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen. In de opbouwfase bestaat een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage.

Aanvullende behandeling

De collageen booster is als stand alone behandeling te boeken, maar heeft eigenlijk het meest resultaat na een bindweefselmassage. Na een bindweefsel massage is de Collageen Booster eigenlijk een absolute must omdat beide behandelingen zorgen voor de aanmaak van Collageen stimuleren.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.