Men relax gezichtsbehandelingen

Natuurlijk willen mannen net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Goede huidverzorging is per slot van rekening onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij hebben uit onze ervaring een heel aantal specifieke mannenbehandelingen samengesteld. Naast een goede verzorging is in deze behandelingen ontspanning zeker een belangrijk onderdeel.

Wij hebben een uitgebreid aanbod van schoonheidsbehandelingen speciaal voor mannen. De huid van de man is ongeveer 25% dikker en elastischer dan die van de vrouw, daarom vraagt deze huid om een andere verzorging. Veel mannen denken nog dat reinigen met slechts water, zeep en wat aftershave voldoende is maar dit is een illusie. Goede huidverzorging loont. Naast  de verzorgende behandelingen hebben wij zeker ook combi handelingen waarin ontspanning centraal staat. Want ook voor de man geldt: hoe beter je je voelt, hoe meer je dat uitstraalt.

Op maat gemaakte behandelingen:

Mannen kunnen terecht in onze schoonheidssalon voor diverse gezichtsbehandelingen, verzorging van de wenkbrauwen maar ook voor ingegroeide baardharen, geïrriteerde huid, acne, pigment en littekens .

  1. Men relax behandeling (60 min):Reiniging, peeling, gezichtsmasker, gezichtsmassage, epileren en afsluitende verzorging.
  2. TDA treatment (30 min):korte mannen behandeling waarbij een jetstream van zuurstof de gepatenteerde werkstoffen naar de diepere huidlaag transporteert met direct zichtbaar resultaat.
  3. Murad men treatment(60 min): deze all-inclusive behandeling is ontwikkeld om de geïrriteerde huid direct te kalmeren, de verstopte poriën schoon te maken en een vale huid weg te nemen.
  4. Neoderma Biopeeling (60 min) zeker voor een mannenhuid die doorgaans dikker is dan een vrouwenhuid geeft deze peeling de mannenhuid een echte opkikker.

Gratis intake gesprek

Wilt u weten wat onze specialiste voor uw huid kan betekenen? Vult u dan onderstaand uw gegevens in dan neemt één van onze specialistes contact met u op voor een geheel vrijblijvend intake gesprek.