Gezichtsbehandelingen voor ieder huidtype!

In ons instituut streven wij ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaan onze specialisten een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste! Naast huidverbeterende behandelingen kunt u bij Blitz ook terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen. Hierbij staat ontspanning centraal en wordt de nadruk gelegd op het verwengevoel. Dit alles in combinatie met goede verzorging. U krijgt altijd een een uitgebreid verzorgingsadvies mee van onze schoonheidsspecialiste.

Intakegesprek

In ons instituut starten wij elke eerste behandeling met een intakegesprek en kennismakingsbehandeling. Tijdens het intake gesprek zal ook een uitgebreide huidanalyse worden gemaakt. Bij huidverbetering draait alles immers om communicatie. Het vochtniveau, vetgehalte en de pH-waarde, porie struktuur en pigmentering van uw huid vertellen veel over haar conditie. Op deze manier kan de specialiste, aan de hand van de uitkomst van de intake, zorgvuldig uw persoonlijke behandelplan samenstellen.

De juiste gezichtsbehandeling!

Ziet uw huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er rimpels of plooien? Met de nieuwste behandelmethoden en huidverbeterende behandelingen wordt uw huid mooier, stralender en jonger. Uit de verschillende merken waarmee wij werken helpen wij u met de keuze voor de juiste behandeling en bijbehorend merk. Wij werken met Babor, neoderma, dr. Murad, Cell fusion, la Colline.

Uw huid is ons visitekaartje

Uw huid is niet alleen uw maar zeker ook ons visitekaartje. De buitenkant is immers wat anderen het eerst zien. Wilt u de conditie van uw huid structureel verbeteren? Dan zult u het werk van de specialist thuis moeten ondersteunen. Door het advies van de specialiste ter harte te nemen en vervolgens uw huid dagelijks de juiste verzorging te geven, bereikt u samen de beste resultaten.

Zorgverzekering

Wij zijn een gespecialiseerd, bij de ANBOS aangesloten schoonheidsinstituut en kunnen doeltreffende gezichtsbehandelingen op ieder gewenst niveau geven.
 Daarom mogen wij samenwerken met de zorgverzekeraars. Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze gezichtsbehandelingen soms tot wel 100% vergoeden?

Gratis intake gesprek

Wilt u weten wat onze specialiste voor uw huid kan betekenen? Vult u dan onderstaand uw gegevens in dan neemt één van onze specialistes contact met u op voor een geheel vrijblijvend intake gesprek.