LPG bindweefselmassage bij Blitz

Met de nieuwste LPG bindweefselmassage behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar u wilt. De door LPG ontwikkelde lipomassage technologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet. Wat kunnen wij beloven? Minder cellulite, vet en een stevigere huid?

Na ontelbare extreme diëten, de nodige uurtjes sporten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar. LPG bindweefselmassage is een speciale gepatenteerde techniek van Endermologie®, die de oplossing biedt voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi in shape komen behoort vanaf nu weer tot de mogelijkheden. De beste oplossing zonder snijwerk maar gewoon door een natuurlijke LPG behandeling.

Deze door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. De aanmaak van collageen zorgt voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Zo kunt u zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van een LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

 

Wat kunt u verwachten van een LPG bindweefsel behandeling?

Een endermologie behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen.
De cilinders van het LPG-apparaat pakken een huidplooi in het te behandelen gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

De resultaten van een Endermologie behandeling

Een LPG Bindweefselmassage zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm aan uw huid. Bovendien verliest u vet waar ú dat wilt! De resultaten vallen op en zijn blijvend. Endermologie is speciaal ontworpen voor het vet dat u steeds maar niet kwijt kunt raken, ondanks sporten en diëten. Dankzij lipomassage raakt u precies die centimeters kwijt die de sportschool maar niet weg krijgt.

Behalve ongewenst vet zijn ook andere aandoeningen zeer geschikt om behandeld te worden met endermologie. Daarbij kunt u denken aan onrustige benen en verkrampte spieren.

Een LPG Bindweefselmassage kuur zorgt voor:

  • een strak silhouet
  • een stevige huid
  • minder cellulite
  • slanker figuur

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek..

Wij werken met het nieuwste LPG Endermologie apparaat en kunnen u dus de beste resultaten garanderen. Wilt u een afspraak dat wij geheel vrijblijvend met u kijken naar uw probleem zone? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.