Lymfedrainage

De lymfedrainage is een manuele, ontspannende, stimulerende behandelingsmethode die werkt op de lymfebanen. Het doel van een lymfedrainage is om een verbetering in de lymfeafvoer te krijgen. De lymfebanen voeren samen met de aderen afvalstoffen uit het lichaam af. Manuele lymfedrainage verbetert de immunologische werking en samentrekking van de bloed- en lymfevaten. Onze specialiste begint met het draineren van de lymfeklieren in de hals en zal daarna de lymfeklieren en lymfebanen op andere plaatsen in het lichaam draineren. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw klacht. De druk is zacht en wordt uitgevoerd in een ritme dat gelijk is aan het openen en sluiten van de kleppen die zich in de lymfebanen bevinden. Dat ritme is zeer belangrijk om het overtollige vocht goed af te kunnen voeren.

Bij welke klachten?

Lymfedrainage kan worden toegepast bij onder andere een acne huid, als anti stress behandeling, bij slaaploosheid en als voor – en nabehandeling bij cosmetische ingrepen. Manuele lymfedrainage is vanzelfsprekend effectief bij zwellingen (oedeem), maar kan ook bij vele andere klachten worden toegepast. Zo kan de massage worden ingezet bij spierproblemen, haematomen (bloeduitstortingen), reuma en slijtage. Ook bij stressgerelateerde klachten zoals slaapproblemen en hoofdpijn kan manuele lymfedrainage een geschikte behandeling zijn. Andere klachten waarbij manuele lymfedrainage kan worden toegepast: huidproblemen, problemen met de bloedcirculatie, klachten gerelateerd aan het zenuwstelsel, orgaanklachten en kwalen aan keel, neus en oor.

Vergoeding zorgverzekeraar

Rosacea behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars tot wel 100% vergoedt? De vergoeding per behandeling of kuur van behandelingen verschilt per verzekeraar en per polis. Het is niet mogelijk om rosacea definitief te genezen, we kunnen rosacea wél behandelen en aanzienlijk verminderen. Welke behandeling voor jouw het meest geschikt is, hangt af van de ernst en de klachten. Wij hebben verschillende behandelmethodes voor rosacea met zeer goed bereikte resultaten.

Vult u uw gegevens in dan neemt één van onze specialistes contact met u op om een afspraak te maken voor een gratis consult.

Wist u dat veel van onze behandelingen tot wel 100% vergoed worden door de zorgverzekeraars?

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Vergoeding zorgverzekering

Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars.

Neem contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.