Micro-needling

Micro-needling doen wij met de dermaroller de dermapen en met de  Genosys micro-needling roller. Dit zijn verschillende methodes die wij nadat wij het huidprobleem hebben gelokaliseerd desgewenst kunnen toepassen. Het is een van de meest innovatieve en effectieve procedures op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. De fijne naaldjes in de roller stimuleren de huid om collageen en elastine aan te maken. Door het rollen ontstaan microkanalen. Deze knijpen samen en dragen bij tot verhoogde opname van actieve werkstoffen in de huid.

Wat is het?

Micro-needling is inmiddels een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverbetering -en verjonging. In ons center passen wij verschillende technieken toe, voor verschillende huidproblemen.   Micro-needling wordt naast behandelingen voor het gezicht steeds vaker ingezet voor littekens op het lichaam ingezet. Daarom is ook gebleken dat needling extreem effectief werkt bij striae en rimpels. De fijne naaldjes in de roller stimuleren de huid om collageen en elastine aan te maken. Door het rollen ontstaan microkanalen die zorgen voor een verhoogde opname van actieve werkstoffen in de huid.

gezichtsbehandeling-achtergrond

Wat doet micro-needling voor je huid?

  • Huidverstrakking
  • Littekenverbetering
  • vervaagt rimpels
  • vermindering ouderdomsvlekken
  • vermindering van pigment
  • vermindering couperose
  • huidverbetering bij striae

 Welke soorten needling gebruiken wij?

Naast de dermaroller, de dermapen werken wij bij blitz skincare voor onze anti-aging behandelingen met het Genosys diskneedling systeem, in combinatie met een CO2 masker. Dit is de nieuwste generatie Micro needling behandelingen.

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een uitgebreid intakegesprek plaats.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

 

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.