T-away

Een mooie huid is niet altijd vanzelfsprekend. Het is dus heel normaal dat u zich stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam. Wij hebben de oplossing hiervoor nu in huis. Met onze t-away kunnen wij iets doen aan al deze huidproblemen. Met de t-away neemt u binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat! Voorafgaand aan een behandeling neemt één van onze specialistes een korte intake met u door waarin we uw huid analyseren.

De specialiste geeft u voorafgaand aan uw behandeling een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om uw huidproblemen op te lossen. Na afloop van de behandeling plannen we een gratis nabehandeling die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld.

Huidindicaties

De behandelingen met de t-away zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:

  • Bloedblaasjes
  • Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes)
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Ouderdomswratten
  • Couperose (gesprongen rode adertjes)

 

VS_BLITZ WELLNESS_FACEBOOK POST_MOOIE HUID

Interesse in een behandeling?

Wilt u een steelwratje, bloedblaasje of gesprongen adertje met de t-away laten verwijderen. Bent u tevreden over het resultaat, dan kunnen we er meteen meer voor u behandelen. Aarzel niet langer en maak een afspraak met één van onze specialisten om een steelwratje, bloedblaasje of gesprongen adertje te laten behandelen, en ervaar zelf de verbluffende resultaten met de t-away!

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Vergoeding zorgverzekering

Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars.

Neem contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.