TDA (transdermal application)

Wat is TDA?

TDA is een gezichtsbehandeling waarbij een jetstream van zuurstof de gepatenteerde werkstoffen naar de diepere huidlaag transporteert zonder de huid aan te raken. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid voor zowel mannen als vrouwen. Een zachte jetstream van zuivere zuurstof brengt het proces op gang en in 30 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld.

Effecten van de TDA gezichtsbehandeling:

  • Reduceert bij regelmatig gebruik zichtbaar de diepte van de rimpeltjes
  • Beschermt de huid
  • Opbouw van depots in de dieper gelegen huidlagen
  • Verhoogt de elasticiteit en spankracht van huid
  • Vult de huid op en voorziet het van vocht
  • Bevordert de vorming van collageen
  • Activeert het celvernieuwingsproces waardoor de structuur van de huid van binnen naar buiten zichtbaar en voelbaar verbetert

Toevoeging aan uw gezichtsbehandeling..

De TDA behandeling is een perfecte toevoeging in uw gezichtsbehandeling. Omdat de werkstoffen heel diep in de al schoongemaakte huid kunnen doordringen. U zult zien dat de huid er heel opgevuld uitziet. Dat effect blijft geruime tijd zichtbaar. Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreëerd, wordt vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien.

Vraag onze specialiste gerust wat de TDA gezichtsbehandeling voor uw huid kan betekenen.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.