Couperose behandeling in Haarlem

Heeft u last van couperose en wilt u daar graag iets aan laten doen middels een couperose behandeling nabij Haarlem? Wij begrijpen dat u de couperose vervelend vindt en daarom helpen wij u graag met therapie voor couperose. De couperose behandeling is nodig als u er vanaf wilt, want couperose verdwijnt helaas niet vanzelf. In onze professionele salon Blitz Skincare kunt u terecht voor een couperose behandeling nabij Haarlem. Wij zijn gevestigd in Heemstede en gaan professioneel te werk.

Op het gebied van huidverbetering gaan wij net een stapje verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Door onze ruime kennis en brede aanbod aan behandelingen hebben wij voor ieder huidprobleem een oplossing. Kom er gauw achter wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is couperose?

Couperose is een ‘huidaandoening’ die ontstaat door een genetische vaatzwakte. Doordat de vaatwanden degenereren, blijven de vaatjes openstaan en worden ze zichtbaar aan het huidoppervlak. Couperose is vaak zichtbaar in het gezicht op en rond de neus, wangen en het voorhoofd. Omdat het bloed in deze vaatjes achterblijft, zijn en blijven deze vaatjes zichtbaar als rode lijntjes vlak onder het huidoppervlak. Soms kun je zelfs rode vlekken in je gezicht krijgen. Hoewel couperose totaal ongevaarlijk is, worden de bloedvaatjes of spinadertjes vaak als storend ervaren. Couperose verdwijnt helaas niet vanzelf, maar kan door ons behandeld worden.

Advies voor therapie couperose

Wanneer u kiest voor een couperose behandeling nabij Haarlem raden wij u aan om op de dag van behandeling tot 5 dagen na de behandeling niet:

  • de huid te stomen;
  • naar de sauna te gaan;
  • te sporten of zware inspanning te leveren;
  • alcohol te nuttigen.

Wilt u meer informatie over couperose en de behandeling hiervan? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul het formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.

Blitz Skincare

Blitz Skincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in Heemstede. Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over kennis, kunde, nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige ingrediënten en persoonlijke aandacht. Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops.

Bij Blitz Skincare doen we er alles aan om uw huidproblemen op te lossen. Onze schoonheidsspecialistes worden up-to-date gehouden met opleidingen en cursussen gericht op ieders specialisme. Wij kunnen u zo het beste op het gebied van couperose therapie aanbieden. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Uw huid is ons visitekaartje. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij ons altijd voorop.

Couperose behandeling

Kiest u voor een couperose behandeling nabij Haarlem? In onze schoonheidssalon in Heemstede kunt u rekenen op een professionele couperose therapie. Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars.

Klik op de button om een afspraak te maken. U kunt ook uw eventuele vraag stellen en daarvoor contact met ons opnemen. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Blitz Skincare in Heemstede.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Contact Opnemen