Couperose therapie

Heeft u last van de vervelende ‘huidaandoening’ couperose en wilt u graag de couperose bestrijden? Met de couperose therapie van Blitz Skincare pakken we uw couperose aan en zorgen we dat u zich weer fijn voelt. Wij begrijpen dat u de couperose vervelend vindt en daarom helpen wij u graag met couperose therapie. De couperose bestrijden is nodig als u er vanaf wilt, want couperose verdwijnt helaas niet zomaar. In onze professionele salon kunt u terecht voor de couperosetherapie. Wij zijn gevestigd in Heemstede en wij gaan op het gebied van huidverbetering net een stapje verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Door onze ruime kennis en brede aanbod aan behandelingen hebben wij voor ieder huidprobleem een oplossing.

Advies voor de couperose therapie

Wanneer u kiest voor couperosetherapie raden wij u aan om op de dag van behandeling tot 5 dagen na de behandeling niet:

  • te sporten of zware inspanning te leveren;
  • alcohol te nuttigen;
  • naar de sauna te gaan;
  • de huid te stomen.

Couperose is een ‘huidaandoening’ die ontstaat door een genetische vaatzwakte. Doordat de vaatwanden degenereren, blijven de vaatjes openstaan en worden ze zichtbaar aan het huidoppervlak. Couperose is vaak zichtbaar in het gezicht op het voorhoofd, de wangen en de neus. Omdat het bloed in deze vaatjes achterblijft, zijn en blijven deze vaatjes zichtbaar als rode lijntjes onder het huidoppervlak. Soms kun je zelfs rode vlekken in je gezicht krijgen. Hoewel couperose totaal ongevaarlijk is, worden de bloedvaatjes of spinadertjes vaak als storend ervaren.

Wilt u meer informatie over couperose en hoe wij couperose bestrijden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling.

Over Blitz Skincare

Blitz Skincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in Heemstede. Bij Blitz Skincare doen we er alles aan om uw huidproblemen op te lossen. Onze schoonheidsspecialistes worden up-to-date gehouden met opleidingen en cursussen gericht op ieders specialisme. Wij kunnen u zo de bestecouperose therapie aanbieden. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Uw huid is ons visitekaartje. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij ons altijd voorop.

Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over kennis, kunde, nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige ingrediënten en persoonlijke aandacht. Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops.

Couperose bestrijden bij Blitz Skincare

Wilt u dat wij uw helpen uw couperose bestrijden? Wij voorzien u graag van een professionele couperose therapie in onze schoonheidssalon in Heemstede. Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars. Klik op de button om een afspraak te maken. U kunt ook uw eventuele vraag stellen en daarvoor contact met ons opnemen. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Blitz Skincare in Heemstede.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Contact Opnemen