Gezichtsbehandeling in Haarlem en omgeving

Ieder huidtype is anders en verdient een individuele behandeling. In ons instituut streven wij er altijd naar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaan onze specialisten een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Naast huidverbeterende behandelingen kunt u bij Blitz Skincare ook terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen in Haarlem en omgeving. Hierbij staat ontspanning centraal en wordt de nadruk gelegd op het verwengevoel. Dit alles in combinatie met goede verzorging. U krijgt daarom altijd een uitgebreid verzorgingsadvies mee van onze schoonheidsspecialiste.

Blitz Skincare

Blitz Skincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in Heemstede. Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over kennis, kunde, nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige ingrediënten en persoonlijke aandacht. Bij Blitz Skincare doen we er alles aan om uw huidproblemen op te lossen. Onze schoonheidsspecialistes worden up-to-date gehouden met opleidingen en cursussen gericht op ieders specialisme.

Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops.Wij kunnen u zo het beste op het gebied van verzorging aanbieden. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Uw huid is ons visitekaartje. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij ons altijd voorop.

Intakegesprek voor eerste behandeling

In ons instituut starten wij elke eerste behandeling met een intakegesprek en kennismakingsbehandeling. Tijdens het intakegesprek maken we ook een uitgebreide huidanalyse. Zo weten we precies waar huidverbetering mogelijk is. Het vochtniveau, vetgehalte en de pH-waarde, poriestructuur en pigmentering van uw huid vertellen veel over haar conditie. Op deze manier kan de specialiste, aan de hand van de uitkomst van de intake, zorgvuldig uw persoonlijke behandelplan samenstellen.

Altijd de juiste gezichtsbehandeling

Ziet uw huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er rimpels of plooien? Met de nieuwste behandelmethoden en huidverbeterende gezichtsbehandelingen wordt uw huid mooier, stralender en jonger. Uit de verschillende merken waarmee wij werken helpen wij u met de keuze voor de juiste behandeling en het bijbehorende merk. Wij werken met Babor, Neoderma, dr. Murad, Cellfusion en la Colline. Voor uw gezichtsbehandeling nabij Haarlem komt u naar Blitz Skincare.

Uw gezichtsbehandeling vergoed krijgen?

Wij zijn een gespecialiseerd, bij de ANBOS aangesloten schoonheidsinstituut en kunnen doeltreffende gezichtsbehandelingen op ieder gewenst niveau geven.
Daarom mogen wij samenwerken met de zorgverzekeraars. Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze gezichtsbehandelingen soms tot wel 100% vergoeden? Check direct bij uw zorgverzekeraar of uw gezichtsbehandeling vergoed kan worden.

Gezichtsbehandeling nabij Haarlem boeken

Uw huid is niet alleen uw visitekaartje, maar zeker die van ons. De buitenkant is immers wat anderen het eerst zien. Wilt u de conditie van uw huid structureel verbeteren of simpelweg genieten van een gezichtsbehandeling nabij Haarlem? U kunt direct een afspraak maken via onze website. Heeft u vragen of wilt om een andere reden contact met ons opnemen? Schroom niet en doe het vooral. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen!

Wist u dat mannen ook bij Blitz Skincare terecht kunnen voor een gespecialiseerde mannengezichtsbehandeling?

Contact Opnemen