Wil jij eindelijk eens van je acne af?

Acne is een huidaandoening die veel jongeren in de puberteit krijgen. Acne is een aandoening aan de talgklieren op het lichaam. Veelal uit dit zich als puistjes en pukkels op het gezicht, maar ook op de rug en andere delen op het bovenlichaam. Meestal verdwijnt dit voor het 25e jaar.

Hoe ontstaat acne?

Op de huid zitten ongeveer per vierkante centimeter 15 kleine talgklieren welke huidsmeer produceren. Het huidsmeer word afgevoerd via de porie naar de huid toe. Onder invloed van hormonen in de puberteit verandert de huid waardoor de talgklieren groter worden en meer huidsmeer produceren. Het talg word dikker en zijn moeilijker naar buiten af te voeren. Zo ontstaan puistjes. Het uitknijpen van puistjes of krabben verergerd de ontsteking en kan littekens tot gevolg hebben. Er zijn veel vormen van acne en ook veel oorzaken te vinden.

Acne littekens effectief laten behandelen?

Uiteindelijk wil iedereen een gave en gezonde huid zonder oneffenheden. Nadat de acne effectief behandeld is en gedurende enige tijd onder controle is blijven vaak de littekens zichtbaar. Uiteraard wil je hier ook nog vanaf. Wij hebben verschillende doeltreffende behandelingen hiervoor. Eerst moeten wij aan de hand van de ernst en diepte van de littekens bepalen welke behandeling het meest gewenste resultaat zal opleveren. Naast dermaroller en dermapen behandelingen hebben wij ook met professionele peelings zeer goede resultaten geboekt.

Vergoeding zorgverzekeraar

Acne behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars tot wel 100% vergoedt? De vergoeding per behandeling of kuur van behandelingen verschilt per verzekeraar en per polis. Wij adviseren je om tijdig te informeren bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden omtrent de vergoeding. Blitz Wellness doet haar uiterste best om u zo zorgvuldig mogelijk te informeren over de vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Bekijk hier of jij ook in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekeraar! ➡️ Lijst Zorgverzekeraars

Gratis intake bij onze huidspecialiste

In ons huidadviescentrum kunnen wij je huid eerst goed bekijken en kunt je terecht met al je vragen over je huidprobleem. Wij maken graag tijd vrij om al jouw vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden, wil je dat wij op een vast tijdstip tijd voor je vrij maken dan kun je het beste even een afspraak voor een intake gesprek maken.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Vergoeding zorgverzekering

Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars.

Neem contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.