Op een mooie manier ouder worden is voor iedereen bereikbaar….

Anti-aging of huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag. Omdat iedere huid weer een andere aanpak vereist hebben wij talloze anti-aging behandelingen. Bij huidverjonging kijken wij per individu naar de wensen, de behandelmogelijkheden en de haalbare resultaten. Wij hanteren prijzen die bijna voor iedereen betaalbaar zijn en zo worden diverse behandelmethoden eigenlijk steeds meer toegankelijk.

Erfelijke huidveroudering:

Vanaf ons 21ste levensjaar daalt de collageenproductie met gemiddeld 1% per jaar. Hierdoor kunnen de eerste lijntjes en rimpels ontstaan. Vanaf het 25ste levensjaar daalt de talgproductie waardoor de huid droger wordt. Vanaf ons 30ste levensjaar verminderd onze spiermassa met 7 tot 9 kilo waardoor atrofie van het weefsel en contourvervaging ontstaat. Vroegtijdige huidveroudering wordt veroorzaakt door vrij radicalen. 85% van alle huidproblemen wordt tevens veroorzaakt door vrij radicalen, dit zijn schadelijke invloeden van buitenaf waar iedereen mee te maken heeft.

Hormonale huidveroudering:

Vanaf het 40ste levensjaar begint de pre menopauze en vanaf het 45ste- 55ste levensjaar begint de menopauze dan krijgen we te maken met hormonale huidveroudering. De oestrogeen productie daalt, de dikte van de opperhuid neemt in deze periode af met 30% en de dikte van de lederhuid neemt maar liefst met 50% af, hierdoor wordt de huid kwetsbaar en heeft extra zorg en aandacht nodig. Bij een vrouw gaat dit verouderingsproces zeer geleidelijk bij een man ontstaat het verouderingsproces over het algemeen iets later maar treed acuut en dus zeer snel op.

Kortom, iedere huid heeft dus op tijd de juiste professionele zorg en aandacht nodig, want voorkomen is beter dan genezen.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.