Couperose verwijderen kan veilig en effectief

Couperose is een “huidaandoening”  die ontstaat door een genetische vaatzwakte. Doordat de vaatwanden degenereren blijven de vaatjes open staan en worden zichtbaar aan het huidoppervlak.  De plaatsen waar dit vaak voorkomt is vooral de neus, wangen en voorhoofd. Omdat het bloed in deze vaatjes achter blijft zijn en blijven ze zichtbaar. Soms kun je zelfs rode vlekken in je gezicht krijgen. Hoewel couperose totaal ongevaarlijk is, worden de bloedvaatjes of spinadertjes vaak als storend ervaren. Couperose verdwijnt niet vanzelf, maar kan behandeld worden.

Advies na de behandeling

Wij raden aan om op de dag van behandeling tot 5 dagen na de behandeling niet:

  • sporten of zware inspanning te leveren
  • naar de sauna te gaan
  • alcohol te nuttigen
  • huid niet te stomen

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

 

Vergoeding zorgverzekering

Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars.

Neem contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.