Rimpels en fijne lijntjes

Anti-aging is niet alleen anti-rimpel maar gaat over de gehele gezichtsstructuur en gaat zelfs nog een stapje verder. De verzorging gaat er niet alleen om dat lijntjes en rimpels verminderen, maar dat de algehele huidstructuur verbeterd wordt. Dit gebeurt onder andere door werkstoffen die bijvoorbeeld fibroblasten (belangrijkste cellen van het bindweefsel) stimuleren om nieuw collageen aan te maken. Doordat ze nieuw collageen aanmaken wordt de levende laag dikker en steviger en kun je dus bijvoorbeeld contour verlies tegen gaan. Als de huid er steviger en strakker uitziet, oog je een stuk jonger!

Uiteraard zijn er verschillende behandelingen mogelijk om dit aan te pakken, maar de ene rimpel is de andere niet dus wij zullen altijd even moeten bekijken welke behandeling het meeste resultaat oplevert.

Welke behandelingen

Uiteraard zullen wij moeten bekijken welke behandeling het meest geschikt is voor uw huidprobleem.

  • Bindweefselmassage
  • Microneedling
  • Collageenbooster
  • Cryo-behandeling
  • Peelings

Wat mag u van ons verwachten?

Uw huid is niet alleen uw maar zeker ook ons visitekaartje. De buitenkant is immers wat anderen het eerst zien. Wilt u de conditie van uw huid structureel verbeteren? Dan zult u het werk van de specialist thuis moeten ondersteunen. Door het advies van de specialiste ter harte te nemen en vervolgens uw huid dagelijks de juiste verzorging te geven, bereikt u samen de beste resultaten. Bij huidverbetering draait alles immers om communicatie.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.