Rosacea behandeling

Vaak heb je alles al geprobeerd maar niets werkt echt! Veelal begint het met een onschuldige roodheid maar verergert naarmate je niet het juiste advies en behandeling krijgt. Uiteraard is het lange tijd mogelijk rosacea te camoufleren maar er komt een moment dat je er echt iets aan zou willen doen. Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend en gratis intake gesprek.

Wat is rocacea nou eigenlijk?

Rosacea is een chronische, niet besmettelijke, maar zichtbaar zeer storende felrode verkleuring in het gezicht, met net name op de wangen en de neus. Daarnaast kunnen (vaak aanvalsgewijs) ontstekingsverschijnselen (pukkeltjes en puistjes) voorkomen. Het komt met name voor bij vrouwen van middelbare leeftijd. De oorzaak is nog steeds niet bekend. Verergerde factoren echter wel: zonlicht, bepaalde medicatie en alcoholgebruik en verkeerde cosmetica kunnen deze ‘ aandoening’ drastisch verergeren.

Wat kun je zelf doen om rosacea te verminderen?

  • bescherm je huid goed tegen UV licht
  • vermijd hoge temperaturen ( sauna en hete douche)
  • vermijd sterke specerijen
  • vermijd alcohol
  • gebruik camouflerende minerale cosmetica

Vergoeding zorgverzekeraar

Rosacea behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars tot wel 100% vergoedt? De vergoeding per behandeling of kuur van behandelingen verschilt per verzekeraar en per polis. Het is niet mogelijk om rosacea definitief te genezen, we kunnen het wel behandelen en aanzienlijk verminderen. Welke behandeling voor jouw het meest geschikt is, hangt af van de ernst en de klachten. Wij hebben verschillende behandelmethodes met zeer goede resultaten.

Vul je gegevens in dan neemt één van onze specialistes contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis consult.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

Vergoeding zorgverzekering

Deze behandeling wordt in veel gevallen gedekt door de zorgverzekering. Blitz Skincare is aangesloten bij de ANBOS en geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is zodoende bevoegd om behandelingen uit te voeren voor de zorgverzekeraars.

Neem contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.