Lymfdrainage Haarlem

Heeft u last van acne, slapeloosheid, spierproblemen, reuma of kwalen aan keel, neus en oor? Er is één behandeling die effectief is voor al deze klachten en dat is lymfedrainage. Het is een behandelingsmethode die invloed heeft op het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. Daarom werkt deze behandeling tegen zeer veel klachten. Benieuwd welke? U leest het hier.

Wat is lymfedrainage?

De lymfedrainage is een manuele, ontspannende, stimulerende behandelingsmethode die werkt op de lymfebanen. Het doel van een lymfedrainage is om een verbetering in de lymfeafvoer te krijgen. De lymfebanen voeren samen met de aderen afvalstoffen uit het lichaam af. Manuele lymfedrainage verbetert de immunologische werking en samentrekking van de bloed- en lymfevaten. Onze specialiste begint met het draineren van de lymfeklieren in de hals en zal daarna de lymfeklieren en lymfebanen op andere plaatsen in het lichaam draineren. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw klacht. De druk is zacht en wordt uitgevoerd in een ritme dat gelijk is aan het openen en sluiten van de kleppen die zich in de lymfebanen bevinden. Dat ritme is zeer belangrijk om het overtollige vocht goed af te kunnen voeren.

Wat zijn de klachten?

Lymfedrainage kan worden toegepast bij onder andere een acne huid, als anti stress behandeling, bij slaaploosheid en als voor – en nabehandeling bij cosmetische ingrepen. Manuele lymfedrainage is vanzelfsprekend effectief bij zwellingen (oedeem), maar kan ook bij vele andere klachten worden toegepast. Zo kan de massage worden ingezet bij spierproblemen, haematomen (bloeduitstortingen), reuma en slijtage. Ook bij stressgerelateerde klachten zoals slaapproblemen en hoofdpijn kan manuele lymfedrainage een geschikte behandeling zijn. Andere klachten waarbij manuele lymfedrainage kan worden toegepast: huidproblemen, problemen met de bloedcirculatie, klachten gerelateerd aan het zenuwstelsel, orgaanklachten en kwalen aan keel, neus en oor.

BlitzSkincare

BlitzSkincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in Heemstede. Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over kennis, kunde, de nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige ingrediënten en persoonlijke aandacht. Bij BlitzSkincare doen we er alles aan om uw huidproblemen op te lossen of minimaal te verminderen. Onze schoonheidsspecialistes worden up-to-date gehouden met opleidingen en cursussen gericht op ieders specialisme.

Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops.Wij kunnen u zo het beste op het gebied van verzorging aanbieden. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Uw huid is ons visitekaartje. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij ons altijd voorop.

Een afspraak maken

Neem contact met ons op voor een afspraak in onze schoonheidssalon in Heemstede. U mag ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft, we beantwoorde uw vragen graag om alles duidelijk te krijgen.

Contact Opnemen