Microdermabrasie behandeling in Haarlem

Heeft u al eens gehoord van microdermabrasie? Microdermabrasie is ‘hot’ en is één van de behandelingen die Blitz Skincare aanbiedt. Microdermabrasie, maar ook wel een microbrasie behandeling of dermabrasie behandeling genoemd, is een mechanische peeling om dode huidcellen van de opperhuid te slijpen. Met microdermabrasie spuit je onder hoge druk kristallen op de huid waardoor je de bovenste (dode) huidlaag verwijdert. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Onze microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is één van onze top behandelingen, omdat het snel hele mooie resultaten geeft. Microdermabrasie geeft namelijk al na één behandeling resultaat. U kunt met een microdermabrasie behandeling uw huid een flinke boost geven. Wilt u een behandeling microdermabrasie nabij Haarlem? U kunt bij Blitz Skincare terecht!

Hoe werkt het?

De kristallen die gebruikt worden bij de microdermabrasie behandeling zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen u ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert worden is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor je niet alleen een betere doorbloeding krijgt maar ook de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. De poriën worden minder grof en pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes zullen vervagen. De huid ziet er na een behandeling veel gladder en egaler uit.

Aan het einde van de behandeling behandelen wij uw huid met ultrasound geluidsgolven. De geluidsgolven duwen de werkstoffen naar de dieper liggende huidlagen waar de huidcellen een celkern hebben. Hier vindt de celstofwisseling plaats en doet de door de specialiste toegevoegde werkstof zijn werk. Ook zorgen de ultrasound geluidsgolven voor een betere afvoer van afvalstoffen vanuit de cellen.

Voor wie is een microdermabrasie behandeling?

De microdermabrasie behandeling is voor bijna iedereen geschikt en we kunnen de volgende huidsoorten en tekenen op de huid behandelen:

  • rokershuid;
  • futloze huid;
  • onzuivere huid;
  • huidveroudering;
  • grove huidstructuur;
  • littekens;
  • rimpels;
  • grove poriën;
  • pigmentvlekjes;
  • zonneschade.

Nazorg

Direct na de microdermabrasie behandeling kan uw huid er even rood uitziet, maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is, zie het daarom als een gezonde blos en maakt u zich geen zorgen. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat u het nauwelijks ziet.

Na de microdermabrasie behandeling dient u 2-4 weken niet in de felle zon te zitten. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken. Minerale make-up van Mineralogie mag wel. Houd hier dus rekening mee als u deze behandeling wilt inplannen.

Microdermabrasie nabij Haarlem

Voor meer informatie over de microdermabrasie behandeling of bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u interesse in microdermabrasie nabij Haarlem bij Blitz Skincare? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen en/of direct een afspraak te maken. U bent van harte welkom bij onze toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering!

Contact Opnemen