Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is één van onze top behandelingen, omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Microdermabrasie geeft namelijk al na één behandeling resultaat. U kunt met een microdermabrasie behandeling uw huid een flinke boost geven. Wilt u een behandeling microdermabrasie nabij Hoofddorp? U kunt bij Blitz Skincare terecht!

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is ‘hot’ en is één van de behandelingen die Blitz Skincare aanbiedt. Microdermabrasie, maar ook wel een microbrasie behandeling of dermabrasie behandeling genoemd, is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen u ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Onze microdermabrasie behandeling

Een mooie huid is niet altijd vanzelfsprekend. Dankzij de microdermabrasie behandeling verfijnen poriën en vervagen vlekjes en fijne rimpeltjes. Microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert worden, is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor u niet alleen een betere doorbloeding krijgt, maar ook de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. De huid ziet er na een behandeling veel gladder en egaler uit.

Aan het einde van de behandeling behandelen wij uw huid met ultrasound geluidsgolven. Ultrasound geluidsgolven worden tegenwoordig al veel gebruikt in de medische wereld en zijn geluidsgolven die de werkstoffen naar de dieper liggende huidlagen duwen waar de huidcellen een celkern hebben. Hier vindt de celstofwisseling plaats en doet de door de specialiste toegevoegde werkstof zijn werk. Ook zorgen de ultrasound geluidsgolven voor een betere afvoer van afvalstoffen vanuit de cellen.

Het kan zijn dat uw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat u het nauwelijks ziet.

Voor wie is een microdermabrasie behandeling?

De dermabrasie behandeling is voor bijna iedereen geschikt en we kunnen de volgende huidsoorten en tekenen op de huid behandelen:

  • rimpels;
  • onzuivere huid;
  • futloze huid;
  • pigmentvlekjes;
  • grove poriën;
  • littekens;
  • huidveroudering;
  • grove huidstructuur;
  • rokershuid;
  • zonneschade.

Het aantal behandelingen dat u moet ondergaan voor het beste resultaat verschilt per persoon en leeftijd. Naarmate we ouder worden en onze celdeling trager wordt zul je ook meer behandelingen nodig hebben. De meeste klanten starten met een mini kuur van 4 behandelingen en hebben dan al een mooi resultaat. Maar eigenlijk moeten wij uw huid van keer tot keer bekijken.

Microdermabrasie nabij Hoofddorp

Wilt u meer informatie over de microbrasie behandeling of wilt u een afspraak maken voor microdermabrasie nabij Hoofddorp? Blitz Skincare verwelkomt u graag in onze schoonheidssalon gevestigd in Heemstede. Blitz Skincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Omdat wij weten dat elke huid anders is, bekijken we in een gratis consult eerst uw huid alvorens we starten met de behandeling. U kunt altijd contact met ons opnemen en uw vragen stellen. Dit kunt u online doen, maar u mag ook vrijblijvend een afspraak bij ons maken, zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Blitz Skincare!

Contact Opnemen