Visie en werkwijze

In ons instituut streven wij ernaar om uw huidconditie te verbeteren, dan wel te behouden. Daarbij gaan onze specialisten een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste! Onze specialisten helpen u bij het realiseren van de gewenste huidverbetering met behulp van onze kennis, kunde, nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige ingrediënten en persoonlijke aandacht.

Samenwerken

Uw huid is niet alleen uw maar zeker ook ons visitekaartje. De buitenkant is immers wat anderen het eerst zien. Wilt u de conditie van uw huid structureel verbeteren? Dan zult u het werk van de schoonheidsspecialiste thuis moeten ondersteunen. Door het advies van de specialiste ter harte te nemen en vervolgens uw huid dagelijks de juiste verzorging te geven, bereikt u samen de beste resultaten.

Intakegesprek

In ons instituut starten wij elke eerste behandeling met een intakegesprek en kennismakingsbehandeling. Bij huidverbetering draait alles immers om communicatie. Het vochtniveau, vetgehalte en de pH-waarde, porie struktuur en pigmentering van uw huid vertellen veel over haar conditie. Tijdens het intake gesprek zal ook een uitgebreide huidanalyse worden gemaakt met onze Derma Visualizer. Op deze manier kan de specialiste, aan de hand van de uitkomst van de intake, zorgvuldig uw persoonlijke behandelplan samenstellen.

Zorgverzekering

Wij zijn een gespecialiseerd, bij de ANBOS aangesloten schoonheidsinstituut en kunnen doeltreffende gezichtsbehandelingen op ieder gewenst niveau geven. Daarom mogen wij samenwerken met de zorgverzekeraars. Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen soms tot wel 100% vergoeden? Wilt u weten wat onze schoonheidsspecialiste voor uw huid kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend intake gesprek.

Ons team

Claudia
huidverbeteringsspecialiste.

Evie
Receptioniste

Karin
schoonheidsspecialiste

Maike
Schoonheidsspecialiste

Megan
receptioniste

Merel
schoonheidsspecialiste

Merel
receptioniste

Paulien
beautymanager, huidverbeteringsspecialiste