Rosacea therapie

Vaak heeft u alles al geprobeerd maar niets lijkt echt te werken. Veelal begint het met een onschuldige roodheid, maar die verergert naarmate u niet het juiste advies en de juiste behandeling krijgt. Uiteraard is het lange tijd mogelijk rosacea te camoufleren maar er komt een moment dat u er echt iets aan zou willen doen. Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend en gratis intake gesprek bij Blitz Skincare. Wij verzorgen therapie van rosacea en helpen u graag van uw rosacea af.

Wat is rosacea nou eigenlijk?

Rosacea is een chronische, niet besmettelijke, maar zichtbaar zeer storende felrode verkleuring in het gezicht, met net name op de wangen en de neus. Daarnaast kunnen (vaak aanvalsgewijs) ontstekingsverschijnselen (pukkeltjes en puistjes) voorkomen. Het komt met name voor bij vrouwen van middelbare leeftijd. De oorzaak is nog steeds niet bekend. Verergerde factoren echter wel: zonlicht, bepaalde medicatie en alcoholgebruik en verkeerde cosmetica kunnen deze ‘huidaandoening’ drastisch verergeren.

Wat kunt u zelf doen om rosacea te verminderen?

  • bescherm uw huid goed tegen UV licht;
  • vermijd sterke specerijen;
  • vermijd hoge temperaturen ( sauna en hete douche);
  • gebruik camouflerende minerale cosmetica;
  • vermijd alcohol.

Vergoeding zorgverzekeraar

Rosacea behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars tot wel 100% vergoedt? De vergoeding per behandeling of kuur van behandelingen verschilt per verzekeraar en per polis. Het is niet mogelijk om rosacea definitief te genezen, we kunnen het wel behandelen en aanzienlijk verminderen. Welke behandeling voor jouw het meest geschikt is, hangt af van de ernst en de klachten. Wij hebben verschillende behandelmethodes met zeer goede resultaten.
Vult u uw gegevens in dan neemt één van onze specialistes contact met u op om een afspraak te maken voor een gratis consult.

Over BlitzSkincare

Blitz Skincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in Heemstede. Ons team van schoonheidsspecialisten beschikt over kennis, kunde, nieuwste professionele apparatuur, hoogwaardige ingrediënten en persoonlijke aandacht. Daarnaast blijft het gehele team van schoonheidsspecialisten op de hoogte van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de markt door o.a. het volgen van cursussen, seminars en workshops. Bij Blitz Skincare doen we er alles aan om uw huidproblemen op te lossen.

Therapie rosacea bij Blitz Skincare

Wilt u graag therapie voor rosacea? Blitz Skincare helpt u graag om uw rosacea te behandelen op een professionele en huidvriendelijke manier. In ons huidadviescentrum kunnen wij de rosacea eerst goed bekijken en hier kunt u terecht met al uw vragen. Wij maken graag tijd vrij om al uw vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden.

Indien u liever op een vast moment met één van onze specialistes in gesprek gaat, kunt u het beste een afspraak maken voor een intakegesprek. Wilt u snel antwoord op uw vragen? Dan kunt u makkelijk uw vraag op onze website stellen via het contactformulier. Schroom in ieder geval niet om contact op te nemen voor informatie over rosacea therapie of voor het maken van een afspraak. We helpen u graag met therapie voor rosacea!

Contact Opnemen