Een mooie huid begint van binnen…

Beautysupps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. De supplementen zijn ontwikkeld door een Nederlands team met onder andere een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beautysupps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De Beautysupps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt.

Beautysupps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beautysupps Specialist naar het juiste advies. De Beauty Supps Specialist die je adviseert, heeft een intensief opleidingstraject tot orthomoleculair huid specialist afgerond. Daarnaast is de specialist als geen ander op de hoogte van jouw specifieke huid- en algehele conditie. De adviezen die je krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.