logo lacolline

 

Zwitserse huidverzorging op topniveau!

La Colline is het resultaat van de unieke combinatie van de Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering. Bijna alle producten bevatten het gepatenteerde CMA-ge Complex dat de stofwisseling in de cel activeert.

Door de La Colline Laboratoria is een methode ontwikkelt waarmee het zuurstofverbruik van de cellen exact te meten is, zodat de werking van het CMAge Complex kon worden aangetoond. Het resultaat is direct zichtbaar: vervaging van rimpeltjes, gladdere huid, verbeterde vochtbalans, een frisse uitstraling en een stralende teint.

Waarom La Colline

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van vrouwen en mannen, een oplossing bestaat. La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect.

 

la colline

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de productseries zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare worden genoemd.

Het door de laboratoria speciaal ontwikkelde CMA-Complex vult de energie en de zuurstofreserves van de cellen aan zodat de vitale functies worden geoptimaliseerd. Door deze nieuwe energie herstelt de huid haar gezonde zuurstof gebruik. De stofwisseling van de cellen wordt gereactiveerd en geeft de huid een boost van stralende frisheid. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid is goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en met een stralende teint.

Gratis consult?

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling altijd met een gratis consult waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend consult.